Om Actimel

Människan har ätit och druckit syrad mjölk sedan urminnes tider och vi har utvecklat Actimel på liknande sätt. Denna typ av produkter tillverkas med goda bakterier som bildar mjölksyra genom att fermentera laktos.

Dessa mjölksyrabakterier påverkar först och främst hållbarheten och gör att produkterna kan förvaras längre. Syrningen förbättrar även smaken och konsistensen. Syrade produkter äts över hela världen, bland annat i form av yoghurt, surdegsbröd och syrade grönsaker.

En enda flaska Actimel innehåller upp till 20 miljarder levande mjölksyrabakterier. Det är de som gör drycken så god.

Strikt nödvändiga cookies
De är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera och kan inte stängas av. De installeras vanligtvis bara i samband med åtgärder som görs av dig, som motsvarar en begäran om tjänster (inställning av dina personliga säkerhetspreferenser, inloggning, ifyllande av formulär etc.). Du kan ställa in din webbläsare för att blockera eller varna dig om dessa cookies, men vissa delar av webbplatsen kommer då inte att fungera.
Analytiska cookies
De tillåter oss att räkna besök och trafikkällor, för att mäta och förbättra prestanda på vår webbplats. De visar oss vilka sidor som är mest respektive minst populära och hur besökare rör sig på sidan. Om du inte tillåter dessa cookies vet vi inte när du har besökt vår webbplats och kommer inte att kunna kontrollera dess prestanda.
Actimel använder cookies på denna webbplats. Med ditt samtycke använder vi dem för att mäta och analysera användningen av webbplatsen (analytiska cookies), skräddarsy den till dina intressen (personaliseringskakor) och att presentera relevant reklam och information (inriktning på cookies). För mer information läs vår cookieinformation.